Начало

Начало

Всички знаят, че червените рози символизират любов. А какви цветя да подарим, за да зарадваме хората, към които изпитваме топла приятелска обич? Какъв букет е подходящ за роднини?
Чети надолу, за да научиш отговорите! 

Жълти рози

Жълти рози

Жълтите рози са символ на приятелството и щастието. Те са подходящ подарък и за ново начало, например преместване в нов дом или нова работа. Можеш да ги поднесеш и като знак на подновени стари взаимоотношения. Букет с комбинация от жълти и оранжеви рози е изключително красив и притежава същото послание.

Слънчогледи

Слънчогледи за приятел

Яръкият букет от слънчогледи е изключително траен и символизира дългогодишно приятелство. Особено ще допадне на артистичните натури. 

Можеш да подариш и семенца за слънчоглед!

Гладиоли

Гладиоли букет

Тези цветя се подаряват, когато искаш да изразиш подкрепа. Ако приятелите ти минават през трудни времена, това е начинът да им донесеш увереността, че си до тях и в добро, и в лошо.

Ириси

Ирис - ново приятелство

Това нежно пролетно цвете, ирисът, е подходящо за нови приятелства. Ако не познаваш твърде добре човека, а сте на приятелски начала и не искаш да го уплашиш със силни послания, то заложи на букет от ириси. 

Алстромерии (Перуански лилиуми)

Кога се поднася алстромерия

Това екзотично южноамериканско цвете придава нещо специално на всеки букет. Елегантният лилиум може да издържи във ваза до 21 дни (!) и носи скритото послание за бъдещ материален успех и богатства.

Фрезии

Фрезии - за семейството

Аранжировка от фрезии показва невинност и приятелска любов. Ароматното цвете се използва за нотка в някои от най-популярните в днешно време парфюми. 

Бонус съвет: Съчетай в букет жълти, оранжеви и розови цветя - този тип аранжировки грейват като слънчев лъч във всяка къща и са прекрасен подарък както за приятели, така и за родители, сватове, кумове и т.н. 

Най-важното си остава - да поднесеш цветята с искрена усмивка и прегръдка - истинските ти приятели винаги ще се зарадват!