Начало

Начало

Остават броени дни до 8 март, затова от ние от Еко Кардс направихме селекция на най-търсените подаръчета в нашия магазин през последния месец. Всички те са толкова подходящи за дами!

Всички сувенири са изработени с любов към детайла и с мисъл за природата, което ги прави чуден дар. 

Най-търсени подаръци за 8 март

1. Комплект "Домашна градинка"

Домашна градинка - подарък

"Домашна градинка" е пълен (и супер компактен) комплект за отглеждане на цветя, билки и/или зеленчуци в домашни условия.

Ефектната кутия съдържа всичко, което е нужно, за да се посади конкретно цвете, подправка или зеленчук у дома - подходящата почва, семена, кашпа... Включени са и подробни инструкции.

Нещо повече, ако желаеш, можем да брандираме "Домашна градинка" с послание или корпоративно лого (идеално за подарък на дамите в офиса!).

ВИЖ ЦЕНА И ПОРЪЧАЙ "ДОМАШНА ГРАДИНКА" СЕГА!

2. "Посади късмет"

Посади късмет

Шишенцето със семена и пожелания "Посади късмет" е идеална "притурка" към букет или друг подарък, или пък за дребно подаръче за всяка дама от колектива. 

Съдържа красиво пожелание и истински семена за цветя или билки - легендата гласи, че ако семенцата поникнат, пожеланието ще се сбъдне ;-)! 

Предлагаме брандинг и на късметчетата, свържи се с нас.

ВИЖ ЦЕНА И ПОРЪЧАЙ "ПОСАДИ КЪСМЕТ" СЕГА!

3. "ПОЛЯнка"

Полянка - подарък

Семенца за малка полянка - било то в градината или на балкона. Подари малко красота в градски условия - капсулките на "ПОЛЯнка" крият в себе си живот и надежда за слънчеви дни!

Можем да брандираме "ПОЛЯнка" или да отпечатаме всякакво послание по твой вкус.

ВИЖ ЦЕНА И ПОРЪЧАЙ "ПОЛЯНКА" СЕГА!

4. Аромати от природата

Аромати от природата

Колекцията "Аромати от природата" съдържа истински стръкчета от цветя и билки, за да можеш да почувстваш дъха на гората, всеки път щом отвориш бутилчицата... Не е ли чудесна изненада, която да поднесеш на любима дама?

ВИЖ ЦЕНА И ПОРЪЧАЙ "АРОМАТИ ОТ ПРИРОДАТА" СЕГА!

5. Красива кашпа - ОГРОМЕН избор!

Кашпи - разнообразие

Кашпите на "Еко Кардс" са известни в цяла България. Предлагаме десетки дизайни, в десетки цветове! Избери модел, постави в него живо цвете и voilà - подаръкът за 8 март е готов!

ИЗБЕРИ СИ КАШПА ОЩЕ СЕГА!

Допаднаха ли ти нашите предложения за подаръци! Побързай да поръчаш, до празника почти не остана време!