Начало

Начало

Шоколадови бонбони и рози? В новото десетилетие няма място за подобни клишета! Зарадвай любимия си човек с наистина оригинален, романтичен, но и смислен подарък. 

Преобърнахме Интернет, докато намерим тези 14 изумителни идеи за подарък. Разгледай селекцията ни и се вдъхнови сега!

1. Комплект умни лампи “Докосни ме”

Лампа за влюбени

“Long Distance Friendship Lamp” е идеалният подарък, когато поддържаш връзка от разстояние… или ако просто не живеете заедно с твоята половинка! Комплектът се състои от две лампи, които трябва да се свържат през специално Интернет приложение чрез WiFi връзка. Когато единият партньор докосне своята лампа, и двете лампи ще започнат да излъчват мека светлина - независимо на колко километра се намират една от друга! 

Това е  нежен и елегантен начин да покажеш на някого, че го обичаш и мислиш за него, без да използваш телефона си. 

Цената обаче е малко солена - започва от 150 лв. и лампите зосега могат да се поръчат само от Щатите.

 

2. Подложка за чаши: Влюбена двойка

Подложка за чаши - влюбени

Когато започнеш всяка вечер да споделяш чаша вино с един и същи човек, това означава, че подложките за напитки са напълно удачен подарък. Особено тези с романтичен дизайн! Комплектът на “Еко Кардс” съдържа 6 подложки, върху които са гравирани симпатични любовни послания. Цената е едва 12.00 лв., а подаръкът може да се ползва десетилетия.

Виж подложките и ги поръчай още сега онлайн!

 

3. “Направи си сам” романтична украса за стена

Декорация за стена - сърце

Всичко, от което имаш нужда, за да направиш това нежно сърце-декорация за стена, са сухи съчки, акрилна боя за дърво, четка за боядисване, найлонова нишка и клещи. Прочети пълни инструкции тук.

4. Уред за сърцевидни вафли

Подарък - уред за вафли

Няма нищо по-мило (и вкусно!) от белгийски вафли с шоколад или мармалад, поднесени като закуска. А ако са във формата на сърце - още по-добре!

Лесно е да откриеш различни модели уреди за вафли в Amazon.

 

5. Фотоапарат за моментни снимки

Инста-камера

Днес почти не проявяваме снимки - просто ги качваме в “Инстаграм”. Но не можеш да сложиш “Инстаграм” профила си в рамка на бюрото или да го закачиш на стената си, затова фотоапаратите за моментни снимки се радват на все по-голяма популярност. 

Такъв тип подарък е подходящ както за мъж, така и за жена, и определено събира погледите! 

6. Посади Късмет: Котенца

Посади късмет - подарък за влюбени

Напиши красиво пожелание за любимия човек и го поднеси със семенца за посев - легендата гласи, че ако семенцата поникнат, желанието ще се сбъдне. ;) 

Можеш да избираш между семенца от тревичка, детелина, босилек, копър, магданоз, рукола, невен, слънчоглед, грамофонче, кориандър и синап.

Виж как да персонализираш своето шишенце сега!

7. Комплект чаши във формата на диаманти

Комплект чаши - диаманти

Не е ли това фантастичен комплект чаши за любимия мъж? Стилни, нестандартни, забележителни - те са във формата на диаманти и са особено подходящи за романтична вечер у дома… Неслучайно казват, че диамантите са най-добрия приятел на човека.

Можеш да поръчаш комплекта тук

Очаквай част 2 на най-култовите и необичайни подаръци за Свети Валентин съвсем скоро!