Начало

Начало

Противно на твърденията на скептиците, Свети Валентин е денят, в който можеш да покажеш любовта си по искрен, нестандартен и мил начин. В Част 1 ти показахме 7 изумително оригинални подаръка за Деня на влюбените, а днес продължаваме с останалите 7 от колекцията.

8. Unicorn Roses - 12 рози в цветовете на еднорог

Рози в цветовете на дъгата

Зарадвай възлюбената си с тези разкошни, истински рози, расли в най-добри условия. Всяко листенце е обагрено в различен, ярък цвят, което прави букета направо вълшебен. Виждаме дъги и препускащи еднорози! 
Розите пристигат в подходяща еко-опаковка. Можеш да ги поръчаш тук

9. Стилен ретро чайник от неръждаема стомана

Чайник от неръждавейка

Подарък за уютни съботни следобеди с аромат на чай, мъфини и бисквитки с канела. Ретро чайникът е защитен от ръжда и корозия и ще служи на семейството с десетилетия. Подходящ е както за електрически, така и за керамични и газови котлони. 

Можеш да купиш чайника от магазина на Sotya в Amazon тук.

10. Кашпа със сърца

Кашпа за аранжировки - сърца

Напълни тази разкошна дървена кашпа с любимите цветя, книги или сладки изкушения на любимия ти човек. Със сигурност ще го изненадаш и впечатлиш. Кашпата на "Еко Кардс" е с размери 21x12x24 cm, произведена е в България с много обич и внимание към детайла. 


Можеш да видиш цена и да поръчаш тук.

11. Син (!) шоколад Benjamissimo

Син шоколад

Един от най-вкусните и "луди" шоколади, който сме опитвали. Идеален за подарък както за мъж, така и за жена. Новият, лимитиран шедьовър на българския бранд Benjamissimo съдържа тигрови бадеми, спирулина и морска сол, което го прави сладко-солено веган гурме изкушение. Специален подарък за специален човек!

12. Тежко одеяло за тези, които все будуват през нощта

Тежко одеяло

Т.нар. "тежко" одеяло успокоява тялото и предотвратява желанието за постоянно въртене през нощта. Завивката не предизвиква изпотяване - тя затопля приятно, имитирайки усещането за прегръдка. Анти-стрес одеялата от този вид най-често са с пълнеж от малки стъклени топчета, с обща тежест приблизително 10% от теглото на човека.

Потърси "тежко одеяло" в Google и ще откриеш различни модели в много магазини у нас.

13. Ваза-статив за смартфон

Ваза-подложка за телефон

Чудиш се къде да си сложиш телефона през нощта, така че да не го събориш без да искаш? Тази шикозна ваза е направена с мисъл - има дори специално място, в което можеш да вкараш кабела на зарядното си.

Можеш да я откриеш в този сайт.

14. Бижу за книга: Златна двойка

Златен книгоразделител - Двойка

Ако половинката ти обича да чете, зарадвай го/я с този закачлив подарък - стилен златист книгоразделител с влюбена двойка.
Нека дори докато е заровил/а нос в някоя книга от 600 страници, да си мисли за теб :)

Можеш да откриеш бижуто за книга на безкрайно приемлива цена тук


Допаднаха ли ти нашите идеи за подаръци? Ако да, сподели ги с приятели! Пожелаваме ти прекрасен, романтичен празник с човека, превзел сърцето ти!